Zgjerimi

Paketa e Zgjerimit 2023 – Një analizë krahasimore...

Paketa e Zgjerimit 2023 – Një analizë krahasimore e (progres) raporteve për Shtetet e Ballkanit Perëndimor

Nga Shqiperia

Dritëhijet e përdorimit të inteligjencës artificia...

Dritëhijet e përdorimit të inteligjencës artificiale dhe zhvillimet e saj në Shqipëri

Ekonomia

Garancia Rinore Europiane: Mundësitë për të rinjtë...

Garancia Rinore Europiane: Mundësitë për të rinjtë në Shqipëri

Speciale

Rigjallërimi i Procesit të Berlinit – Pritshmëritë...

Rigjallërimi i Procesit të Berlinit – Pritshmëritë dhe angazhimet e mundshme në rajonin e Ballkanit

1085Ndjekës
6323Ndjekës
1989Ndjekës
22Abonues

Youtube Videos

European Movement International
European Movement International
Ambassade_Niva2_Engelsk