Infografike

Team Europe

“Team Europe” u prezantua fillimisht më 8 prill 2020 për  të  mbështetur vendet partnere të BE-së në luftën kundër Covid-19. Kjo paketë po punon për të siguruar një qasje globale të barabartë për vaksinat COVID-19 duke mbështetur fushatat e vaksinimit dhe duke shqyrtuar mundësinë për rritjen e kapaciteteve prodhuese. Mbështetja financiare ishte planifikuar të ishte rreth 20 miliardë € të kombinuar...

Prioritetet për tu përmbushur deri në Konferencën e Parë Ndërqeveritare BE- Shqipëri

Në vjeshtë të 2020 synohet të mbahet Konferenca e Parë Ndërqeveritare ndërmjet vendeve të Bashkimit Europian, Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut për të diskutuar ndërmarrjen e hapave të para rreth procesit të anëtarësimit. Kjo konferencë do të shënojë hapjen zyrtare të negociatave. Në këtë broshurë shpalosen në mënyrë të thjeshtuar prioritetet, përgjegjësitë dhe afatet kohore që Shqipëria duhet t...

Sfidat e Demokracisë në Europë dhe Shqipëri - Dita e Europës 2020

Në kuadër të Ditës së Europës EMA ka realizuar një pyetësor lidhur me sfidat me të cilat Demokracia në Europë dhe Shqipëri po përballet sot. Përtej mbledhjes së mendimeve dhe analizës së situatës, shkaqeve dhe reagimeve, ky pyetësor synon të japë dhe një panoramë të aspekteve dhe sferave që mund të riformësohen prej krizës së shkaktuar nga Covid-19. Gjetjet më interesante të këtij pyetësori mund t...

Page 1 of 2

1085Ndjekës
6323Ndjekës
1989Ndjekës
22Abonues

Youtube Videos

European Movement International
European Movement International
Ambassade_Niva2_Engelsk